Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
_ALT

Preguntes freqüents

Resolem els teus dubtes
En aquest apartat trobaràs la resposta a moltes de les preguntes que poden sorgir sobre el nostre vending. Aspectes alimentaris, de consum, tècnics i comercials ... Gràcies a aquest F.A.Qs també volem demostrar-te el nostre compromís i absoluta transparència en tots els nostres serveis i solucions que oferim.

Quin és el preu d'instal·lar una màquina de vending?

¡Cap! La instal·lació de les nostres màquines de vending tenen un cost 0 per al client.


¿Les màquines de vending són només de cafè?

No. El nostre ampli catàleg de màquines expenedores pot subministrar qualsevol tipus de begudes o aliment. Begudes fredes i calentes, aigua, snacks, aperitius, entrepans, sandvitxos, amanides, fruita ... De tot!


El cafè de les màquines vending té el mateix que el d'una cafeteria o bar?

Sí. I moltes vegades és fins i tot millor. El motiu és molt senzill, les nostres màquines de cafè utilitzen cafè en gra acabat de moldre o càpsules que mantenen intacte el sabor, aroma i protecció de el cafè.


¿Els productes de les màquines expenedores són frescos?

Sí. Les màquines de Nou Vending són d'última tecnologia, de manera que compten amb sistemes de refrigeració que conserven els productes a la temperatura adequada. En els productes frescos com el iogurt, entrepans o fruita, es respecta la cadena de fred fixada per la llei de cara a mantenir la durada i característiques de tots els nostres productes.


La meva empresa és petita. Necessito una màquina vending?

És clar. A Nou Vending vam instal·lar màquines expenedores en tot tipus d'empreses, tant petits despatxos com a grans oficines. Creiem que és necessari que tota empresa pugui oferir de forma satisfactòria als seus empleats i clients un fàcil proveïment de menjar, aigua i begudes.


Puc personalitzar els productes oferts en els meus màquines expenedores?

Sí. Abans d'instal·lar les màquines (I en qualsevol moment que el client ho desitgi) Es presenta una selecció dels productes que aquestes incorporen, els quals sempre es poden modificar a petició i necessitat dels nostres clients.


He de trucar a Nou Vending quan la màquina aquest buida?

El abastiment de les màquines s'estableix de forma molt acurada. A Nou Vending podem preveure de forma encertada cada cicle de reserves per cada client. Així, sabem per anticipat el moment necessari per reposar el subministrament de l'distribuïdor. Així mateix, gràcies a les últimes tecnologies de les nostres màquines expenedores, amb la telemetria podem portar un control a distància de les quantitats exactes de cada producte ofert.


Es controla les dates de caducitat dels productes?

Exacte. El abastiment periòdic de les màquines expenedores també té en compte les dates de caducitat de cada producte. Els productes subministrats per Nou Vending es troben sempre en la fase inicial del seu cicle de vida, de manera que en la fase d'abastiment es garanteix la major seguretat i qualitat.

_ALT

Contacta
amb nosaltres

Necessites màquines expenedores de cafè, menjar o aigua per a la teva empresa? Confia a Nou Vending!
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@nouvending.com. Pot ampliar la informació a Política de Privacitat