_ALT

Màquines de Refrescos i begudes fredes

Per refrescar cos i ànima
Les nostres màquines vending de begudes fredes destaquen per la seva interfície automàtica, els seus panells il·luminats, els seus sistemes robotitzats de disseny modern i fiable amb un lliurament de producte escollit ràpida i eficaç i per la seva àmplia capacitat màxima disponible de llaunes i ampolles. Oferir als consumidors un subministrament constant de begudes i refrescos és una opció magnífica per aportar un valor real i únic a l'experiència dels clients. Des de Nou Vending oferim les millors màquines de vending gràcies a l'ús de les millors marques, a la reposició constant i a la diversitat d'opcions dels consumibles.

Màquines vending de Nou Vending

_ALT
Màquines de cafés y begudes calentes
_ALT
Màquines de Refrescos i begudes fredes
_ALT
Màquines de snacks i Alimentació
_ALT

Contacta amb
el vending

Necessites màquines vending ja sigui de cafè, menjar o aigua per a la teva empresa? Confia en el vending de Nou Vending!
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@nouvending.com. Pot ampliar la informació a Política de Privacitat