_ALT

Màquines de cafés y begudes calentes

Per quan necessitis relaxar-te
Instal·lem màquines vending de cafè i altres begudes calentes personalitzades a cada empresa, lloc, espai, recursos i necessitat. Independentment de la mida i les característiques de les nostres màquines de vending, la qualitat i el sabor del cafè i les begudes calentes són igual d'increïbles. Des de màquines petites amb dissenys elegants i moderns ideals per a sales més reduïdes fins a màquines expenedores de major grandària que ofereixen a cada client l'oportunitat de decorar i informar sense ocupar més espai que el de la pròpia màquina amb interfícies que asseguren un servei simple i molt eficient.

Màquines vending de Nou Vending

_ALT
Màquines de cafés y begudes calentes
_ALT
Màquines de Refrescos i begudes fredes
_ALT
Màquines de snacks i Alimentació
_ALT

Contacta amb
el vending

Necessites màquines vending ja sigui de cafè, menjar o aigua per a la teva empresa? Confia en el vending de Nou Vending!
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@nouvending.com. Pot ampliar la informació a Política de Privacitat